VELKÁ PŘEDPLATITELSKÁ SOUTĚŽ časopisu PAPOUŠCI a firmy JANOSCH B&F

Autor: Alena Winner

Ve spolupráci s firmou Janosch B&F jsme pro Vás v měsíci listopadu uspořádali soutěž o zajímavé ceny. Pokud jste si v tento podzimní měsíc předplatili časopis PAPOUŠCI nebo prodloužili předplatné, měli jste možnost dostat se do slosování o krmiva Psittacus v hodnotě 9 999 Kč. V první řadě děkuji za vysokou účast, které si vážíme. Výherce už známe!

  

 

O krmivu Psittacus jsme pravidelně referovali v časopise PAPOUŠCI a o jeho kvalitě není pochyb také dle referencí nejrůznějších chovatelů. Jde o krmiva pro chov a odchov exotických ptáků, zejména papoušků, drobného ptactva, holubů, plodo/hmyzožravých ptáků a plameňáků.

Naplánované vylosování výherců bylo z technických důvodů přesunuto z původního termínu 14.12. na 27.12. Protože v tento den vešla v platnost další mimořádná a ochranná opatření, událost jsme přizpůsobili a situace nás „donutila“ k romantičtější variantě losování. Bylo přesunuto do venkovního prostoru k ohradě s koňmi v malebném prostředí ranče Qranch. Proč jsme se rozhodli losování realizovat právě tady? Vše má svůj příběh...

 

 

O majiteli firmy Janosch B&F vím, že kromě exotického ptactva je velkým příznivcem koní. Místo slosování mělo být překvapením, kde se všichni sejdeme v rámci slavnostnější akce. Panu Jakubovi Janoschovi jsme tak chtěli vyjádřit poděkování za perfektní spolupráci a věnování cen do soutěže. Vzhledem k náhlým opatřením to však nakonec nebylo možné, protože cestování je ze dne na den opět problematické a na ranči se v tuto chvíli není možné ubytovat, jít do restaurace či být v jeho vnitřních prostorách. 

Proč byl losujícím Dr. Hawerland? Petra znám od března roku 2003, kdy naši skupinu doprovázel při úplně první expedici v Jihoafrické republice. Vlastní specializovanou cestovku se zaměřením na Afriku a je majitelem zmíněného Qranche. Neměli jsme totiž v plánu, aby losoval chovatel papoušků či někdo spjatý s papouščím světem, ale přáli jsme si, aby měl losující blízko k přírodě a chovatelství. A to je v případě Petra jednoznačné. Téměř třicet let chová africká zvířata na své farmě v JAR nedaleko Kimberley a dále koně na Qranchi. Ranč u pramene řeky Dyje máme spojený i se vzpomínkami na krásná posezení například s australskými chovateli, mezi nimiž byl tehdy ještě pan Neville Connors či s přáteli z Dánska, kteří sem zavítali, aby se podívali na české chovy papoušků. 

Aby bylo losování ještě autentičtější, lístečky s číselnými kódy, které byly pro každého účastníka soutěže unikátní, byly promíchány v klobouku z Arizony. Na scénáři jsme si dali záležet, a protože nebylo možné událost uspořádat jako veřejnou, přinášíme Vám krátký videozáznam.

 

 

Gratulujeme všem třem vylosovaným. Majitelem třetí ceny je Jaroslav H. z Pálčic, druhou cenu získal Ondřej K. z Odrlic a první obdrží pan Jaroslav B. z Prahy. Výhercům budou ceny doručeny ve velmi krátké době.  

 

 

Za redakci si dovoluji vyjádřit vděk za vaši účast v soutěži, ale i letošní enormní zájem o dárkové poukazy. Ať už se jedná o nové předplatné nebo prodloužení aktivního předplatného o rok, dva nebo pět let, je pro nás vaše aktivita motorem do další publicistické práce. Časopis pro Vás budeme neustále rozvíjet a pracovat na kvalitním obsahu tak, abyste každé dva měsíce dostávali originální a hodnotné články. Ty mohou informovat, být inspirací, či pomoci při řešení problémů, které chovy papoušků provázejí.

 

 

Chcete se dozvědět více?

Časopis • 64 STRAN

Časopis PAPOUŠCI 2/2022

75 Kč

Skladem > 5 ks

Expedujeme zítra