Představujeme stolní kalendář PAPOUŠCI 2021

Autor: Redakce PAPOUŠCI

Minulý týden se v redakci strhla lavina objednávek. V hlavní roli je momentálně prodlužování předplatného časopisu PAPOUŠCI na další rok, ale také nový STOLNÍ KALENDÁŘ 2021. Ten se už od prvního dne vydání těší upřímnému zájmu chovatelů a přátel papoušků.



Stolní kalendář na příští rok je poprvé v historii TÝDENNÍ a obsahuje řadu dalších novinek. Větší formát 300 x 210 mm (šířka, výška) umožnil širší kalendárium a hodinové plánování – zapisování vašich aktivit. Pod kalendáriem je široká kolonka na poznámky a v pruhu se všemi dny v měsíci vyznačení týdne, o který se aktuálně jedná.

Velice esteticky jsou do přírodních barev kalendáře zakomponována znamení zvěrokruhu. Nechybí uvedení termínů burz a chovatelských setkání. Ty jsou jak v kalendáriu, tak v přehledném seznamu na rubové straně titulky. Přehledné kalendáře 2021 a 2022 na dvou zvláštních stranách pak dovolují skutečně dlouhodobé plánování.



Co ale dále jistě oceníte. U každé fotografie najdete zajímavost, týkající se konkrétního druhu papouška. Autory textů jsou manželé MVDr. Helena Vaidlová z veterinární kliniky MADA a Antonín Vaidl, kurátor ptáků Zoo Praha. Dozvíte se například, že zimní krmná dávka je pro většinu druhů papoušků základním nástrojem úspěšného hnízdění a první týden v lednu je poslední šance nasadit např. amazoňanům dietu, aby na jaře reagovali na zvýšení krmné dávky. U obrázku žaka si přečtete zajímavost: Pohlaví dospělých žaků lze celkem spolehlivě rozeznat podle spodních krovek ocasních. Samice je má lemované šedým proužkem. A v tomto duchu se nesou i ostatní... 

Příjemnou zprávu máme i pro chovatele a majitele papoušků, kteří krmí granulemi či jimi standardní krmení doplňují. Hned po otočení titulky v novém stolním kalendáři PAPOUŠCI 2021 najdete SLEVOVÝ KÓD
na uplatnění až 25% slevy
 v eshopu firmy JANOSCH B&F s.r.o. – www.janoschbf.cz. Zde si můžete zakoupit vysoce kvalitní granule pro papoušky značky Psittacus a další produkty pro pestrobarevné opeřence.

 

 

Vřelý dík patří Vláďovi Nadberežnému, řediteli tiskárny Inpress a.s. za pečlivé konzultace ohledně materiálu. Kalendář je vytištěn na speciálním silnějším papíře (135 g), na který lze dobře psát. Pro stojánek byl použit extra silný karton, který zajišťuje výbornou stabilitu a kalendář působí celkově velmi robustně. Produkce proběhla bez problémů a děkujeme za perfektní provedení!

Jak jste si mohli přečíst, kalendář PAPOUŠCI 2021 není "pouze kalendář". Sdělí vám mnoho zajímavostí o více než padesáti druzích papoušků a bude pomocníkem při plánování cest na burzy a další chovatelská setkání.
V neposlední řadě plní jeden z cílů redakce časopisu PAPOUŠCI, který zní: aktivně přispívat k osvětě kvalitního a zodpovědného chovu papoušků v ČR. 

Stolní kalendář PAPOUŠCI 2021 si můžete objednat v našem ESHOPU nebo na tel. čísle 775 275 299. Děkujeme! 

Chcete se dozvědět více?

Časopis • 64 STRAN

Časopis PAPOUŠCI 2/2022

75 Kč

Skladem > 5 ks

Expedujeme dnes